【碾压强敌】2019考研大作战【模拟大总结】英语复习·高效模拟题(24)

考研考试网 鲤鱼小编 更新时间:2018-02-26

 
 
2019考研英语,考生需要进行全方位的备考,需要对各种题型(单选、简单等)作出明确的判断,掌握做题的相关技巧。关于英语考研考试资料,小编给大家搜集了如下资料。
 
There is growing interest in East Japan Railway Co. ltd,one of the six companies,created out of the privatized nationa__l__ railway system. In an industry lacking exciting growth1,its plan to use real-estate assets in and around train stations__2__is drawing interest.
 
In a plan called“Station Renaissance”that it__3__in November,JR East said that it would__4__using its commercial spaces for shops and restaurants,extending them to__5__more suitable for the information age. It wants train stations as pick-up__6__for such goods as books,flowers and groceries__7__over the Internet. In a country where city__8__depend heavily on trains__9__commuting,about 16 million people a day go to its train stations anyway,the company __10__. So,picking up commodities at train stations__11__consumers extra travel and missed home deliveries. JR East already has been using its station__12__stores for this purpose,but it plans to create__13__spaces for the delivery of Internet goods.
 
The company also plans to introduce __14__cards—known in Japan as IC cards because they use integrated circuit for__15__information__16__ train tickets and commuter passes__17__the magnetic ones used today,integrating them into a/an __18__pass. This will save the company money,because__19__for IC cards are much less expensive than magnetic systems. Increased use of IC cards should also__20__the space needed for ticket vending.
 
1.[A] perspectives [B] outlooks [C] prospects [D] spectacles
 
2.[A] creatively [B] originally [C] authentically [D] initially
 
3.[A] displayed [B] demonstrated [C] embarked [D] unveiled
 
4.[A] go beyond [B] set out [C] come around [D] spread over
 
5.[A] applications [B] enterprises [C] functions [D]performances
 
6.[A] districts [B] vicinities [C] resorts [D] locations
 
7.[A] acquired [B] purchased [C] presided [D] attained
 
8.[A] lodgers [B] tenants [C] dwellers [D] boarders
 
9.[A] for [B] in [C] of [D] as
 
10.[A] figures [B] exhibits [C] convinces [D] speculates
 
11.[A] deprives [B] retrieves [C] spares [D] exempts
 
12.[A] conjunction [B] convenience [C] department [D] ornament
 
13.[A] delegated [B] designated [C] devoted [D] dedicated
 
14.[A] clever [B] smart [C] ingenious [D] intelligent
 
15.[A] checking [B] gathering [C] holding [D] accommodating
 
16.[A] as [B] for [C] with [D] of
 
17.[A] but for [B] as well as [C] instead of [D] more than
 
18.[A] unique [B] single [C] unitary [D] only
 
19.[A] devices [B] instruments [C] readers [D] examiners
 
20.[A] reduce [B] narrow [C] dwarf [D] shrink
 
答案
 
1.C 2.A 3.D 4.A 5.C 6.D 7.B 8.C 9.A 10.A
 
11.C 12.B 13.D 14.B 15.C 16.A 17.C 18.B 19.C 20.A
 

  

相关推荐:

2018考研政治倒计时一个月复习攻略

【通关必备】2018管理学考研单选必做100道冲刺题汇总

专题汇总

博聚网